Cliënten beoordelen ons met een:
0.0 / 10
( beoordelingen)

Bewind & Meer

Wij zijn een kleinschalig bedrijf waar de klant voor de bewindvoerder geen nummer is. Meedenken in mogelijkheden en oplossingen of in stilte op de achtergrond voor u werken, het kan. Bereikbaar en direct uw bewindvoerder aan de telefoon als u contact opneemt per telefoon of mail. Door samenwerking met veel instellingen (uitkeringsinstanties, advocatuur, hulpverlening, politie etc. etc.) verloopt uw traject beter en wordt er meer mogelijk.

Als klant krijgt u inzage in uw financiën. Door middel van in loggen, via onze site, ziet u wat er met uw geld gebeurd en kunt u zelf afschriften afdrukken of een begroting van de lopende maand bekijken.

Bewind & Meer wil een duidelijk en een transparant bewind bieden. Daarom kunt u dus direct inkijken in uw financiën en zijn wij voor vragen 4 ochtenden in de week telefonisch bereikbaar en controleren wij dagelijks de mailbox. Er is een klachtenprocedure en commissie. Wij worden jaarlijks grondig gecontroleerd door een onafhankelijke accountant en door de rechtbank en wij zijn lid van de NBBI. Het moge duidelijk zijn dat Bewind & Meer alles doet om enige twijfel bij u weg te nemen en u oprecht een eerlijk produkt aan wil bieden.

Met vriendelijke groet,

Roeland S. Hubregtse
Bewind & Meer

Details organisatie

Bedrijf Bewind & Meer Initiatiefnemer Zeeuws Bewindvoerders Collectief
Adres Postbus 44
4493 ZG Kamperland
Telefoon 0113-406094
Website https://bewindenmeer.nl/
Rechtsvorm eenmanszaak
Kvk 55948243
Ga terug naar het ledenoverzicht

Beoordelingen Bewind & Meer Initiatiefnemer Zeeuws Bewindvoerders Collectief